ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πολιτικό κόμμα ίδρυσε ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης των COCO-MAT

Εκλογές 2023: Πολιτικό κόμμα ίδρυσε  ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης των COCO-MAT
ΑΝΤ1

«Ευ», είναι το όνομα του πολιτικού κόμματος που ίδρυσε ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της COCO-MAT. Δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου και καλεί μάλιστα τους ψηφοφόρους σε πορεία που θα οδηγήσει σε γιορτή στην Πνύκα

Ο Πολ Ευμορφίδης -με ανακοίνωσή του- φαίνεται ότι θέλει να δώσει διαφορετικό τόνο στις εκλογές . Ο νέος πολιτικός φορέας του «Mr Coco Mat», ο οποίος είχε παρουσία και στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Dragons' Den, θα ονομάζεται σύμφωνα με την ανακοίνωση «Ευ». Παράλληλα καλεί τους ψηφοφόρους σε γιορτή στην Πνύκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από πορεία, η οποία θα ξεκινήσει από την οδό Ερμού 114.

Η ανακοίνωσή του

«Για το πάθος μας για την Φύση και την δημιουργία. Για την αμέριστη αγάπη που παίρνουμε από τους συνανθρώπους μας, όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε βήμα και ορθοπεταλιά μας. Για αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους που αναγνωρίζουν το συμφέρον τους στην ένωση και αντιστέκονται στον πειρασμό της διαίρεσης

Φίλες και φίλοι, η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των νέων, κάθε ηλικίας, που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα δύσκολα εύκολα. Εκείνων που σκέφτονται με πράξεις, που δεν καταδέχονται τις κρυψώνες των «ανώριμων συνθηκών», τής «ορθολογικής συνεκτίμησης των θετικών και των αρνητικών», τής «σφαιρικής θεωρητικής επεξεργασίας των δεδομένων».

Η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των «αόρατων» δουλευταράδων που ιδρώνουν την φανέλα τής ευδαιμονίας, που φροντίζουν την υπόληψη τους με τα χέρια λερωμένα, που διεκδικούν την ευτυχία τους, δίχως ντροπή για τα λάθη και τα πάθη τους.

Φίλες και φίλοι, η συμμετοχή στην Ευ – κίνηση είναι μετοχή με το ακριβότερο αντίκρισμα: Την Ελλάδα που ξέρει ότι μοχθεί και γι’ αυτό δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Την Κυριακή 23/4, στις 12 το μεσημέρι, με αφετηρία την έδρα μας, στην οδό Ερμού 114, πορευόμαστε προς την Πνύκα, όπου θα κάνουμε τη γενέθλια γιορτή μας. Εννοείται με ποδήλατο ή πεζή. Όσο πιο πυκνή η πορεία μας, τόσο πιο ευφορικό το γλέντι μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ