ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: «Πολιτικά σκουπίδια και ψεύτες για μια καρέκλα»

Βελόπουλος: «Πολιτικά σκουπίδια και ψεύτες για μια καρέκλα»
Ο Κυριάκος Βελόπουλος EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μέσω ανάρτησής του στο Twitter ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος απαντά για τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του και τις καταγγελίες σε βάρος του.

Αναφερόμενος στα όσα ακούγονται γύρω από την αποχώρηση βουλευτών από το κόμμα, τόνισε: «Προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά.... "σκουπίδια" και ψεύτες για μια καρέκλα! ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Λ.! ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!».

Νωρίτερα, ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές για την αποχώρηση από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, τον κατηγόρησε για στημένο δημοσίευμα από τον Κυριάκο Βελόπουλο περί δήθεν «αποστασίας», ενώ τόνισε ότι νιώθει προδομένος.

Στο Action24 o κ. Μυλωνάκης επεσήμανε πως «από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών» είπε και υποστήριξε ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. «Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τι πρόκειται να κάνει ο ίδιος. «Δεν θα κάνω τίποτα δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

Τέλος, αποκάλυψε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Είπα «όχι» γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα. Ή θα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη».

Αντίστοιχα, στο OPEN, o βουλευτής ανέφερε πως νιώθει προδομένος καθώς θεωρεί ότι ο κ. Βελόπουλος πήγε να τον απαξιώσει.

«Είμαι στεναχωρημένος. Είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο από το εσωτερικό του κόμματος. Την τελευταία ημέρα διάλυσης της Βουλής να σου αλλάζει περιφέρεια; Με αυτό το πράγμα σε απαξιώνουν. Χθες το βράδυ μαθαίνω από το ευρύτερο περιβάλλον του προέδρου ότι είχε οργανωθεί αυτό το σενάριο από τον Σεπτέμβριο», είπε.

«Μου λένε ότι η εξόντωσή σου θα έρθει την ώρα που πρέπει και ήρθε τελικά από ένα δημοσίευμα την ημέρα που βγήκε ο Βελόπουλος στο κανάλι. Είμαστε φίλοι με τον Κυριάκο Βελόπουλο, έτρεξα να τον βοηθήσω και ξαφνικά μαθαίνω ότι με πρόδωσε», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ