Τσαπανίδου: Να γίνουν δύο ντιμπέϊτ, το ένα με τον απερχόμενο πρωθυπουργό
Ανανεώθηκε:
«Δημοκρατία σημαίνει διαφάνεια, πλουραλισμός και ισοτιμία στην εκπροσώπηση των κομμάτων στα Μέσα Ενημέρωσης. Σε αυτή την κατεύθυνση ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα καταθέσει αύριο τρία αιτήματα στη Διακομματική Επιτροπή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.
«Πρώτον, να διεξαχθούν δυο τηλεμαχίες σε εθνική εμβέλεια. Μια με το σύνολο των πολιτικών αρχηγών, αλλά και μια δεύτερη μεταξύ του απερχόμενου πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Δεύτερον, να τηρηθεί αυστηρά ισότιμος χρόνος κάλυψης των θέσεων των κομμάτων σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.
Τρίτον, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να υπηρετήσουν με διαφάνεια το έργο τους αναρτώντας από εδώ και στο εξής τα πρωτογενή και αστάθμητα δεδομένα των ερευνών τους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: ξαναγράφει την πρόσφατη ιστορία του τόπου
Τσαπανίδου: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό
Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ οι πληρωμές μέσω IRIS – Βροχή προστίμων για παραβάσεις
01:00
: Χρηματοδότηση έως 10.000€ για μετακόμιση - Όλα όσα προβλέπει το πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»
00:30
Ιαπωνία: Ακυρώθηκε το φεστιβάλ των ανθισμένων κερασιών στο Φούτζι λόγω απείθαρχων τουριστών
23:57
Έβρος: Άνοιξαν τα θυροφράγματα στο Πύθιο – Στα 5,90 μέτρα η στάθμη του ποταμού
23:45