ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση και οι μηνύσεις στην Ελληνική Λύση

Βελόπουλος: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση και οι μηνύσεις στην Ελληνική Λύση
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος περιοδεύει από σήμερα Πέμπτη 27/4 στην Κρήτη, την ώρα που συνεχίζεται η αντιπαράθεση με τον Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος προανήγγειλε νέες μηνύσεις.

Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης επιβεβαίωσε τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Βελόπουλος υπέβαλε μήνυση εναντίον του και ότι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, όμως ο ίδιος απουσίαζε εκτός Αθηνών.

Ο κ. Μυλωνάκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, προανήγγειλε μηνύσεις κατά της εφημερίδας που με το δημοσίευμα της προσπάθησε όπως είπε «να τον εξοντώσει» και κατά του κ. Βελόπουλου γιατί «από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά».

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του κ. Βελόπουλου, ότι είχε συναντηθεί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε ότι «όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της ΝΔ, να τα φέρει. Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα».

Έκανε επίσης λόγο για «σχέδιο εξόντωσής του» και για «πατριδοκαπηλία, η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στο χώρο μας τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ