ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφάχτηκαν» Παππάς - Παναγούλης στη Βουλή

«Σφάχτηκαν» Παππάς - Παναγούλης στη Βουλή
Στάθης Παναγούλης (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Βεντέτα με τον Νίκο Παππά έχει ανοίξει ο Στάθης Παναγούλης, κρατώντας του μανιάτικο το ότι εξελέγη χαμηλά στη λίστα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σήμερα στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του στη Βουλή, με θέμα «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων βουλευτών στα ΜΜΕ», ο ανεξάρτητος βουλευτής επιτέθηκε εκ νέου με δριμύτητα στον υπουργό Επικρατείας, καταλογίζοντας του εκτός των άλλων μακιαβελική συμπεριφορά και ανάγνωση του Μαρξ ανάποδα.

«Κάπου εκεί διαβάζοντας Μαρξ περάσατε και από τα ψηφοδέλτια της Πολιτικής Άνοιξης», σήκωσε το γάντι ο Νίκος Παππάς, καλώντας τον να αφήσει τις μεγαλοστομίες, καθώς απολαμβάνει τον βουλευτικό μισθό και κάθεται σε αυτά τα έδρανα γιατί εξελέγη βουλευτής τον περασμένο Σεπτέμβριο (σ.σ. εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ).

«Με είπε την περασμένη εβδομάδα γκαουλάϊτερ, θα του έλεγα να συνεχίσει την προσπάθεια να μην γίνεται φαιδρός... Κάνει κριτική στο πρόγραμμα που ψήφισε... Το χειρότερο για έναν πολιτικό είναι να βλέπει τη σκιά του και να νομίζει ότι είναι το μπόι του», σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

«Εκτός του ότι έχουν διαβάσει τον Μαρξ ανάποδα, έχουν διαβάσει ολόκληρο τον Μακιαβέλι, είχα πάει ως συνεργαζόμενος στην Πολιτική Άνοιξη», ανέφερε ο Στάθης Παναγούλης που πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, είπε ότι ο υπουργός Επικρατείας δεν ήρθε την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή να του απαντήσει, δηλώνοντας κώλυμα, το οποίο δεν ήταν άλλο από την επίβλεψη του ελαιοχρωματιστή στο γραφείο του στη Συγγρού.

Έκανε λόγο για πλαστά πτυχία στην ΕΡΤ, μεταφέροντας το ανέκδοτο, όπως είπε, που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου ότι «απαγορεύονται οι μπανάνες γιατί θα σηκωθούν όλα τα μαϊμού πτυχία».

Απαντώντας ο Νίκος Παππάς ανέφερε πως όλοι στην ΕΡΤ θα περάσουν από διαδικασία αξιολόγησης. Ανέφερε ακόμη, πως η δημόσια τηλεόραση είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε ότι αφορά στην αντικειμενική παρουσίαση των ειδήσεων και επανέλαβε πως ο στόχος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι βιώσιμα κανάλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ