ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας παρουσιάζει σήμερα στο Λαύριο το «συμβόλαιο για την αλλαγή»

Eurokinissi

Σε ρόλο... Ανδρέα Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας «υπογράφει» σήμερα Τετάρτη, στις, 18.00, στο Λαύριο το «συμβόλαιο για την αλλαγή», το κυβερνητικό πρόγραμμα δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται το προγραμματικό πλαίσιο συμφωνίας με τις προοδευτικές δυνάμεις, οι «κόκκινες» γραμμές δηλαδή της Κουμουνδούρου για συμφωνία κατά βάση με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

«Υπογράφουμε μαζί το συμβόλαιο για την αλλαγή», γράφει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφημίζοντας τη σημερινή εκδήλωση στο Τεχνολογικό- Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Το tweet Τσίπρα:

Χθες, εξάλλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία περιόδευσε και μίλησε στις Σέρρες, όπου θα είναι και υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο ίδιος, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε πως είναι άδικο για το σερραϊκό λαό να θέλουν κάποιοι να είναι αυτός που θα ξεπλύνει μια μεγάλη τραγωδία, ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί, την τραγωδία των Τεμπών, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Βίντεο από την περιοδεία Τσίπρα στις Σέρρες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης