ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Σχεδιάζουμε αναδιάταξη της κυβέρνησης αν πάρουμε εντολή από τους πολίτες

Μητσοτάκης: Σχεδιάζουμε αναδιάταξη της κυβέρνησης αν πάρουμε εντολή από τους πολίτες
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

«Η αυτοδυναμία της ΝΔ αποτελεί αναγκαιότητα για τη χώρα», επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τονίζει πόσο καθοριστική είναι η κάλπη της 21ης Μαΐου, καθώς είναι εκείνη που -όπως λέει- θα κρίνει ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας.

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στη Real News, αποκαλύπτει και τα σχέδιά του για αναδιάταξη της κυβέρνησης, εφόσον οι πολίτες τον εμπιστευθούν ξανά:

«Έχουμε και την ωριμότητα και τη διάθεση για μια ακόμη πιο δημιουργική τετραετία (…) Σχεδιάζουμε πράγματι αναδιάταξη στη δομή της κυβέρνησης την επόμενη ημέρα, εφόσον οι πολίτες μάς εμπιστευθούν ξανά. Και σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερες γυναίκες στην κυβέρνηση. Πήρατε ήδη μια γεύση από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας».

Παράληλλα, ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει για ακόμα μία φορά τη συνέπεια λόγων και έργων της παράταξής του, αποδομεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως ανεφάρμοστο, καταλογίζει ξανά «προσωπικές εμμονές» στον Νίκο Ανδρουλάκη και στέλνει εκ νέου μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ότι: «θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι μπορεί να ψηφίσουν Ανδρουλάκη και να προκύψει Tσίπρας “από την πίσω πόρτα”».

Αναφερόμενος στο ντιμπέιτ των 6 που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤ, επισημαίνει ότι οι πολίτες δεν περιμένουν μία τηλεμαχία για να γνωρίσουν τη δράση και την αξιοπιστία κάθε αρχηγού, προσθέτει ωστόσο ότι θα είναι μία καλή ευκαιρία να ανοίξουν όλοι τα χαρτιά τους για την επόμενη ημέρα και πρωτίστως να πει η αντιπολίτευση τι εννοεί με τον όρο «προοδευτική διακυβέρνηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ