ΕΕ: Αναστολή δασμών σε ουκρανικά προϊόντα για έναν ακόμη χρόνο
Με στόχο τη συνέχιση της στήριξης στην Ουκρανία, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έδωσε το πράσινο φως για την περαιτέρω αναστολή των δασμών στις ουκρανικές εξαγωγές γεωργικών προϊόντων για ένα ακόμη έτος.
Συγκεκριμένα οι ευρωβουλευτές ενέκριναν πρόταση για ανανέωση της αναστολής των εισαγωγικών δασμών, των δασμών αντιντάμπινγκ και των διασφαλίσεων στις ουκρανικές εξαγωγές προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για ένα ακόμη έτος, υπό το πρίσμα της ρωσικής εισβολής που εμποδίζει την ικανότητα της Ουκρανίας να εμπορεύεται με τον υπόλοιπο κόσμο.
Η αναστολή των δασμών ισχύει για τα οπωροκηπευτικά που υπόκεινται στο σύστημα τιμών εισόδου, καθώς και για τα γεωργικά προϊόντα που υπόκεινται σε δασμολογικές ποσοστώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Μήνυμα Σολτς στη Ρωσία: Δεν θα επιστρέψουμε στην εποχή του δίκαιου του ισχυρού
ΕΛΛΑΔΑ
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπασ στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονος και 16χρονος λόγω μέθης - Χειροπέδες στους γονείς τους
14:33
ΕΛΛΑΔΑ
Επιχείρηση διάσωσης 38 μεταναστών στο Φαρμακονήσι - Αγνοείται ανήλικη
14:21
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι και εμβολισμό με όχημα - Εξετάζεται το τρομοκρατικό κίνητρο
14:08
ΚΟΣΜΟΣ