ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ντιμπέι ρε»: Το νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok

«Ντιμπέι ρε»: Το νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok

Σε έναν απολογισμό της χθεσινής τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βίντεο που ανέβασε στο TikTok μέσα από το αυτοκίνητο μετά την αποχώρησή του από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Το βίντεο περιέχει και στιγμιότυπα από την προετοιμασία του πρωθυπουργού πριν το ντιμπέιτ να λέει με χιούμορ στην κάμερα την γνωστή ατάκα του Νίκου Αλέφαντου «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι».

«Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το ντιμπέιτ, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Εξήγησε πως κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ προσπάθησε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του τέθηκαν και άφησε αιχμές για άλλους αρχηγούς πως «πετούσαν τη μπάλα στην εξέδρα». Είπε ακόμη πως θέλησε να μιλήσει για το μέλλον και όχι για το παρελθόν.

«Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα. Γι’ αυτά επιχείρησα να μιλήσω στον περιορισμένο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ