ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία του Κ. Κυρανάκη στη Γλυφάδα (pics)

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία του Κ. Κυρανάκη στη Γλυφάδα (pics)
Κατά την άφιξη του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, λίγο πριν ανέβει στο βήμα.

Χιλιάδες υποστηρικτές, φίλοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το «παρών» στην ομιλία του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος έστειλε μήνυμα νίκης και συσπείρωσης από τα νότια, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Ο ίδιος εμφανίστηκε συγκινημένος από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου και συγκεκριμένα ανέφερε κατά την ομιλία του:

«Με συγκινήσατε, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που κάνατε χθες το βράδυ! Μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους, θα δουλέψω σκληρά μέρα και νύχτα τα επόμενα τέσσερα χρόνια για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας!».

kyranakis-1.jpg
Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη προλόγισαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που δήλωσε ότι δεν έχει ξαναδεί τα τελευταία χρόνια την αίθουσα με τέτοιο κόσμο, αλλά και ο πρωην Αρχηγός ΓΕΣ & τέως Υφυπουργός Εθνικός Άμυνας, Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν πολιτικό που διακρίνεται από πατριωτισμό και αυθεντικό ενδιαφέρον για τις ένοπλες δυνάμεις και την εθνική ασφάλεια της χώρας.

kyranakis-5.jpg
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε ακόμη κατά το κλείσιμο της ομιλίας του, η αναφορά του κ. Κυρανάκη στη Μυρτώ, στο νεαρό κορίτσι που το 2012 είχε δεχθεί άγρια επίθεση από μετανάστη στην παραλία της Πάρου και από τότε παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η επίθεση.

Ο Κώνσταντίνος Κυρανάκης μαζί με τη Μυρτώ, στο νεαρό κορίτσι που το 2012 είχε δεχθεί άγρια επίθεση από μετανάστη στην παραλία της Πάρου και από τότε παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η επίθεση.

«Θέλω όλους όσοι είμαστε εδώ μέσα να τους θεωρείς οικογένεια, είσαι η μικρή μας αδελφή, είσαι το σύμβολο μιας Ελλάδας που κανείς δεν μένει πίσω» της είπε, προκαλώντας το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ