ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας από Ηράκλειο: Όχι στους εκβιασμούς για να κλέψουν την ψήφο του λαού

Κουτσούμπας από Ηράκλειο: Όχι στους εκβιασμούς για να κλέψουν την ψήφο του λαού
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

«Όχι στους εκβιασμούς για να κλέψουν την ψήφο του λαού. Μαζί θα παλέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική», ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Ηράκλειο, το βράδυ του Σαββάτου, 13 Μαΐου.  

«Μην κάνετε δίκη σας την δίκη τους αγωνία για σταθερότητα. Με το καλημέρα μετά τις εκλογές όπως κι αν τα βρουν θα παραλάβουν την σκυτάλη του ταμείου ανάκαμψης και θα πρέπει να ψηφίσουν τα προαπαιτούμενα σε βάρος του λαού», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Παράλληλα τόνισε πως την ώρα του ντιμπέιτ «οι ευρωβουλευτές τους ψήφιζαν χαράτσια. Μετά τις εκλογές θα ζούμε το ίδιο δύσκολα», ενώ αναφέρθηκε και στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε το έγκλημα των Τεμπών».

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά είπε ότι «τους ενδιαφέρει να κρατήσουν την Τουρκία στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ» και παράλληλα πρόσθεσε πως «ανάπτυξη χτίζουν γύρω από τον καπιταλισμό. Το 2022 είχαμε ανάπτυξη αλλά μειώθηκε ο μισθός και αυξήθηκαν οι τιμές. Ανάπτυξη είχαν εταιρείες στο χρηματιστήριο μόνον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ