ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Πειραιά: Η έμφαση που δίνουμε στη δημόσια εκπαίδευση είναι αδιαπραγμάτευτη

Μητσοτάκης από Πειραιά: Η έμφαση που δίνουμε στη δημόσια εκπαίδευση είναι αδιαπραγμάτευτη
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Η έμφαση που δίνουμε στη δημόσια εκπαίδευση είναι αδιαπραγμάτευτη και έχει να κάνει με τρία πράγματα με το ανθρώπινο δυναμικό, τα κτίρια και φυσικά με την τεχνολογία», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του πρωθυπουργού Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συζήτησε με τους καθηγητές αλλά και με τους μαθητές, κατά την σημερινή του περιοδεία στον Πειραιά.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με μαθητές και καθηγητές στο 1ο λύκειο του Πειραιά, ενώ επισκέφθηκε και τον Πύργο της πόλης για να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών.

Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πύργο του Πειραιά. / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μαζί του, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι υποψήφιοι βουλευτές της Α΄ Πειραιά, Κώστας Κατσαφάδος, Νίκος Βλαχάκος, Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος Νόνη Δούνια και Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Αλέξανδρος Τζεφεράκος και ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας.

O Κυριάκος Μητσοτάκης σε στιγμιότυπο από την ομιλία του στον Πειραιά. / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Εύχομαι η επόμενη μέρα των εκλογών στην Τουρκία να μας βρει σε συνεννόηση»

Την ευχή να προκύψει μία Τουρκία πιο συνεννοήσιμη μετά το δεύτερο γύρο των εκλογών στη γείτονα επικοινώνησε μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα Liberal.gr o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διευκρίνισε, σε συνέντευξή του στο liberal.gr, ότι ο ίδιος δεν είναι αφελής και ότι θα επιμείνει στους κεντρικούς άξονες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Αναφορικά με τη σύλληψη του εκλεγμένου πλέον Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντυ Μπελέρη, επανέλαβε ότι «τα δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας πρέπει να γίνουν απολύτως σεβαστά». Ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως κεντρική δέσμευση για την επόμενη 4ετία είναι η αύξηση των μισθών και επικαιροποίησε το άνοιγμα του προς τους δυνητικούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το Νίκο Ανδρουλάκη για «προσωποπαγή στρατηγική η οποία περιορίζεται στη φράση «δεν θέλω τον Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ