ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας σε ετεροδημότες: Αποδείξαμε έμπρακτα πως διαθέτουμε σχέδιο για την πρόοδο της χώρας

Σταϊκούρας σε ετεροδημότες: Αποδείξαμε έμπρακτα πως διαθέτουμε σχέδιο για την πρόοδο της χώρας
O Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας

Μαζική και δυναμική ήταν η ανταπόκριση των Ετεροδημοτών της Αθήνας στην πρόσκληση να παρευρεθούν στη χθεσινοβραδινή ομιλία του Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, Χρήστου Σταϊκούρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στην εκδήλωση, την οποία χαιρέτισαν με μαγνητοσκοπημένα μηνύματα οι Αντιπρόεδροι της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι «τα προηγούμενα 4 χρόνια, η Κυβέρνηση της ΝΔ απέδειξε έμπρακτα ότι διαθέτει φιλόδοξο όραμα, ρεαλιστικό σχέδιο και ισχυρή πολιτική βούληση για την πρόοδο της χώρας.

Απέδειξε ότι λειτουργεί με σύνεση, συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί υποδειγματικά σε πρωτοφανείς κρίσεις και προκλήσεις. Αυτές, τις μεγάλες δυσκολίες, προσπαθήσαμε να τις αντιμετωπίσουμε. Και τα καταφέραμε! Καταφέραμε όχι μόνο να τις αντιμετωπίσουμε επιτυχώς, αλλά και να τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες. Τα καταφέραμε από κοινού, κοινωνία και πολιτεία. Τα καταφέραμε όλοι μαζί, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, Κράτος και Κυβέρνηση!».

Ο Υπουργός Οικονομικών έκανε έναν απολογισμό των σημαντικότερων επιτευγμάτων της Κυβέρνησης στο πεδίο της οικονομίας και παρουσίασε 15 μεγάλα έργα για το παρόν και το μέλλον της Φθιώτιδας τα οποία σχεδιάστηκαν, υλοποιήθηκαν ή δρομολογήθηκαν την τελευταία τετραετία.

O Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας σε ομιλία του

«Επί 4 χρόνια, προσπαθήσαμε σκληρά, και πετύχαμε πολλά. Παρά τις συνεχείς ανατροπές και τις επάλληλες κρίσεις, τηρήσαμε τις κεντρικές προεκλογικές δεσμεύσεις μας, χτίζοντας μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Αυτή τη σχέση, θέλουμε να την εμβαθύνουμε! Αυτή τη σχέση, θέλουμε να την ενδυναμώσουμε! Έτσι σήμερα, απολογιστικά, μπορούμε να μιλάμε με έργα και πράξεις! Έργα και πράξεις για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας», υπογράμμισε ο κ. Σταϊκούρας.

Αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη διαρκή, απλόχερη στήριξή τους τα τελευταία 16 χρόνια, ο Υπουργός Οικονομικών τούς κάλεσε σε συμπόρευση «για τη χώρα και τη Φθιώτιδα, για να προχωρήσουμε σταθερά, όλοι μαζί, ακόμη πιο δυνατά», καταλήγοντας:

«Στη σημερινή συγκυρία, η σταθερή κυβέρνηση είναι εθνική αναγκαιότητα. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα κρίνουν και θα κάνουν τη σωστή επιλογή. Θα επιλέξουν και πάλι για Κυβέρνηση, και την επόμενη τετραετία, τη Νέα Δημοκρατία. Την Κυβέρνηση της σοβαρότητας, της αποτελεσματικότητας και της σταθερότητας. Την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ