Μητσοτάκης από Μετρό Θεσσαλονίκης: Είναι μία ωραία μέρα για την πόλη
Ανανεώθηκε:
Τη διαδρομή του μετρό από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό μέχρι το αμαξοστάσιο της Πυλαίας δοκίμασε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη πρόοδο του έργου.
Κατά την άφιξη του μάλιστα στο αμαξοστάσιο, είπε χαρακτηριστικά «είναι μια ωραία μέρα για τη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκε από τα στελέχη της Αττικό ΜΕΤΡΟ και τον πρόεδρό της Νίκο Ταχιάο, καθώς και από εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, για την πρόοδο του έργου εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίηση του για την πορεία εκτέλεσης των έργων.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, κ.α.
ΧΡΗΜΑ
Καθολική εφαρμογή του ψηφιακού δελτίου αποστολής από 1η Μάϊου
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48
ΚΟΣΜΟΣ
Κόντρα Κιέβου - Τελ Αβίβ για πλοίο με σιτηρά από κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη
23:44
ΚΟΣΜΟΣ