ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακά τεχνάσματα Μητσοτάκη με το Μετρό Θεσσαλονίκης
Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για φιέστα στο Μετρό της Θεσσαλονίκης.
«Η σημερινή φιέστα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μετρό Θεσσαλονίκης τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές επιχειρεί να κρύψει με πλαστά επικοινωνιακά τεχνάσματα την πραγματικότητα που βιώνουν εδώ και χρόνια οι πολίτες της Θεσσαλονίκης. Γεμάτα αστικά λεωφορεία, κυκλοφοριακό κομφούζιο και λαμαρίνες στους σταθμούς του Μετρό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε το έργο το καλοκαίρι του 2019 ολοκληρωμένο πλέον του 75% και κατηγορεί τον πρωθυπουργό και τον τέως υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ.Αχ.Καραμανλή ότι «απέσπασαν και κατέστρεψαν τα πολύτιμα αρχαία ευρήματα του σταθμού της Βενιζέλου».
«Δηλώνουν αόριστα ότι το Μετρό θα αποδοθεί στους πολίτες στις αρχές του 2024, χωρίς να αναφέρουν ότι δεν έχει προχωρήσει ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για τη λειτουργία του Μετρό».
Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στο Μαρόκο - Τουλάχιστον 37 νεκροί (pics&vid)
13:02
Μια έκπληξη περίμενε τους επιστήμονες που «άνοιξαν» μουμιοποιημένο κροκόδειλο 3.000 ετών
13:00
Καρέ - καρέ η έφοδος του γαλλικού πολεμικού ναυτικού στο ελληνικό πλοίο που μετέφερε τόνους κοκαϊνης
12:59
Μαρινάκης για αγρότες: Στις 3 οι ανανοικώσεις Τσιάρα - Διάλογος δε γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια
12:58