ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδειασμα Τσακαλώτου σε Κατρούγκαλο: Ήταν λάθος – Δεν μου είχε πει ποτέ την άποψη που εξέφρασε

Άδειασμα Τσακαλώτου σε Κατρούγκαλο: Ήταν λάθος – Δεν μου είχε πει ποτέ την άποψη που εξέφρασε

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στενός συνεργάτης του Γιώργου Κατρούγκαλου στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άδειασε σήμερα  τον πρώην υπουργό, μιλώντας στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» στον ΑΝΤ1.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας για τον αν η δήλωση Κατρούγκαλου αποκαλύπτει κάποια κρυφή ατζέντα είπε χαρακτηριστικά: «Αν είναι κρυφό είναι τόσο κρυφό που για έναν άνθρωπο που ασχολείται έναν χρόνο με το πρόγραμμα δεν το έχω ακούσει, όχι να μπει στο πρόγραμμα, αλλά δεν είχε πέσει καν στο τραπέζι. Εμείς λέμε ότι έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα, έχουμε ένα συμβόλαιο με τον λαό. Η λέξη συμβόλαιο είναι μια βαριά λέξη. Είναι δέσμευση κι η δέσμευση είναι ότι ούτε για τους μικρομεσαίους, ούτε για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα υπάρχει αύξηση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Αυτή είναι η δέσμευσή μας. Και γι’ αυτές τις ομάδες θα υπάρχουν και φοροαπαλλαγές και στα καύσιμα και σε πολλά άλλα».

Ο κ. Τσακαλώτος συμπλήρωσε συνεχίζοντας: «Κάποιος άνθρωπος έκανε ένα λάθος, είπε την άποψή του. Μου κάνει εντύπωση που δεν την είχε πει σε εμένα. Ήταν ένα λάθος. Νομίζω ότι θόρυβος γίνεται για να μην καθίσει η Νέα Δημοκρατία να συζητήσουμε το τι είναι μέσα στο πρόγραμμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ