ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα Κασιδιάρη

Σκέρτσος: Συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα Κασιδιάρη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Στην πρόθεση του του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση ηττημένων αρ’ ότι έχει πει το αντίθετο, ή κυβέρνηση ανοχής, που σημαίνει «ετοιμόρροπη», στάθηκε στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.o κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος

Αφού έκανε μια αναδρομή στα άλλα κόμματα που έχουν δηλώσει πως δε θα στηρίξουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας στην απελπισία του, όπως είπε, προσέφυγε και σε σενάρια νοθείας στις εκλογές, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ.

Ο Άκης Σκέρτσος υποστήριξε πως σε αυτή την προεκλογική περίοδο «είδαμε το πραγματικό ήθος της Αριστεράς, είδαμε τη συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα Κασιδιάρη και τη διατήρηση του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππά στα ψηφοδέλτια», αναφερόμενος στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη.

Αναφέρθηκε επίσης σε παρεμβάσεις της κυβέρνησης την τελευταία 4ετία όπως η ψηφιοποίηση διαδικασιών, την εθνική άμυνα, τα προγράμματα για τους νέους κ.α.

Καλούμενος να σχολιάσει τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη πως «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν μεγάλες διαφορές», και εάν είναι «εκτός γραμμής», είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σχετικά με τις δηλώσεις Τσίπρα για του ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είπε πως αυτό που θέλει να κάνει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ψαρέψει στα «θολά» νερά της αντισυστημικής ψήφου, ενώ είναι ένα συστημικό κόμμα, το οποίο δεν έβαλε πλάτη ενάντια στο κόμμα Κασιδιάρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ