Απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού για τα... σενάρια ελληνικής τρομοκρατίας
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε στις αιτιάσεις περί τρομοκρατίας στον Τούρκο ομόλογό του Σουλεϊμάν Σοϊλού.
H απάντηση έγινε μέσω ανάρτησή στο Facebook:
«Επαναλαμβάνουμε και πάλι. Τρομοκρατία και Ελλάδα είναι έννοιες ασύμβατες. Και αυτό απεδείχθη για ακόμη μια φορά μόλις πριν λίγους μήνες: Όταν οι ελληνικές αρχές ασφαλείας συνέλαβαν στην Αθήνα δύο παράνομους μετανάστες που ετοίμαζαν διεθνές τρομοκρατικό χτύπημα.
Η Ελλάδα σήμερα είναι μια χώρα ισχυρή. Ως πυλώνας σταθερότητας παραμένει προσηλωμένη στο διεθνές δίκαιο. Σε καμία περίπτωση δεν αφήνουμε αναπάντητες προκλήσεις, αλλά και κάθε απόπειρα δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων. Ιδίως, όταν αυτές εκφράζονται σε προεκλογική περίοδο και για τις δύο χώρες».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεοδωρικάκος για νίκη Μπελέρη: «Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει ελεύθερο»
Σοϊλού: «Δόθηκε εντολή από το Λαύριο για τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία»
Με ομιλίες Παπανδρέου - Βενιζέλου η δεύτερη μέρα του 4ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ
12:14
Νέα απάτη με παραπλανητικά SMS με «βιτρίνα» το Fuel Pass - Τι να προσέξετε (vid)
12:03
Άμεσα χτυπήματα και εμπορικός αποκλεισμός: Τι μπορεί να φέρει η εμπλοκή των Χούθι στον πόλεμο στο Ιράν
11:51
Πόλεμος στο Ιράν: Οι επιπτώσεις στην ευρωπαϊκή οικονομία - Ποιες χώρες θα το πληρώσουν πιο ακριβά
11:48