ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Με το γιο του στο παραβάν ο Βασίλης Κικίλιας

Twitter

Αγκαλιά με τον 2,5 ετών γιο του άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στα Πετράλωνα ο υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε φωτογραφία που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media, φαίνεται ο μικρός Παναγιώτης- Αντώνιος να απολαμβάνει την πρώτη του φορά στο εκλογικό παραβάν μαζί με τον μπαμπά του.

«Η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας μας, εκεί που σιωπούν όλοι και μιλούν οι πολίτες! Να πάμε όλοι σήμερα και να ψηφίσουμε, για την ελευθερία, τη δημοκρατία, για τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, το μέλλον μας», ανέφερε σε tweet του ο Β. Κικίλιας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Metlen: Εξαγοράζει 6ο εργοστάσιο στον Βόλο - Ενισχύει τις επενδύσεις στην αμυντική βιομηχανία

ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος για διαφήμιση ΑΙ με τον Γιώργο Παπαδάκη από μαγαζί εστίασης στη Μεσσήνη: Τι απαντά ο ιδιοκτήτης

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Δημήτριος: Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο τα ξημερώματα - Τραύματα από σφαίρες σε δύο άτομα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα - Δύο συναντήσεις αύριο, περιμένουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ακατανόητο οι αγρότες να μην έρθουν στον διάλογο» λέει ο Χατζηδάκης μετά το αλαλούμ με τις επιτροπές (vids)

ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Νέα «κόκκινη γραμμή» για τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Δεν πάμε χωρίς εκπροσώπηση 25+10»

ΕΛΛΑΔΑ

Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα

ΧΡΗΜΑ

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης