Αντόνιο Ταγιάνι: Συγχαρητήρια στον φίλο μου Κυριάκο Μητσοτάκη
Τις ευχές του για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας, το βράδυ τις Κυριακής 21/5, στον πρώτο γύρο των εθνικών εκλογών της χώρας, έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντόνιο Ταγιάνι.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών και συντονιστής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα στην χώρα μας και μέσω Twitter, και του έστειλε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, τις ευχές του.
«Συγχαρητήρια στον φίλο μου Κυριάκο Μητσοτάκη, της Νέας Δημοκρατίας. Οι Έλληνες πολίτες επιβράβευσαν το έργο της κυβέρνησης. Μια σημαντική εκλογική νίκη για να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε μαζί τις ευρωπαϊκές προκλήσεις, αρχίζοντας από εκείνες της Μεσογείου, με την παράδοση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος». ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βέμπερ - ΕΛΚ: Μεγάλη νίκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία
Εκλογές 2023: Σάρωσε η Νέα Δημοκρατία στη μάχη της Κρήτης
Bρετανική Express: Η Νάξος στην κορυφή των ποιοτικών προορισμών της Ευρώπης
12:32
Ανοιχτά όλα τα σενάρια για το Έκτακτο Επίδομα Πάσχα - Ποιοι θα το πάρουν
12:30
Ζαχαράκη: Δεν καταργούνται άμεσα οι Πανελλαδικές - Τέλη Νοεμβρίου το πόρισμα για το Εθνικό Απολυτήριο
12:18
Η Paramount κέρδισε τη μάχη για την Warner Bros αλλά το deal δεν έχει «κλειδώσει»
12:01