ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκία: Πώς ο αθλητισμός «ένωσε» Ακάρ - Παναγιωτόπουλο και... Κολοβέτσιο

Τουρκία: Πώς ο αθλητισμός «ένωσε» Ακάρ - Παναγιωτόπουλο και... Κολοβέτσιο
Screen Grab / Youtube

Μπορεί οι ελληνοτουρκικές σχέσεις να έχουν περάσει από πολλά και διαφορετικά στάδια τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, η περίφημη φράση «ο αθλητισμός ενώνει», επιβεβαιώθηκε πλήρως από την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ στην Καισάρεια. 

Ο Ακάρ βρέθηκε στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας, Καϊσερίσπορ και συναντήθηκε με τον Έλληνα αμυντικό της ομάδας Δημήτριο Κολοβέτσιο, από τον οποίο μάλιστα ζήτησε να συνομιλήσει με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο σε ανοιχτή ακρόαση!

Η γειτονική χώρα που βρίσκεται επίσης σε προεκλογική περίοδο ενόψει του δεύτερου γύρου της «μάχης» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Η επίσκεψη του Ακάρ στη γενέτειρά του, την Καισάρεια, όπου είναι και υποψήφιος, συνοδεύτηκε από την βόλτα στις εγκαταστάσεις της αγαπημένης του ομάδας και τη συνάντηση με τον Έλληνα αρχηγό, Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Όταν ξεκίνησε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Παναγιωτόπουλος, οι τρεις άνδρες συνομίλησαν σε ανοικτή ακρόαση, με Έλληνα Υπουργό Άμυνας να στέλνει τις ευχές του στον Έλληνα αμυντικό και τους δύο πολιτικούς να ανταλλάσσουν επίσης ευχές για καλή εκλογική μάχη μέσα σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ