Εκλογές 2023: Πώς ψήφισαν άνδρες και γυναίκες
Υψηλότερα ποσοστά μεταξύ των ανδρών σε σχέση με τις γυναίκες κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του exit poll που διενήργησαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Συγκεκριμένα, το ποσοστό των ανδρών που συμμετείχαν στο exit poll και δήλωσαν ότι ψήφισαν ΝΔ ήταν 40,6% ενώ αυτό των γυναικών 38,3%.
Αντίστοιχα, υψηλότερα ήταν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των γυναικών ψηφοφόρων, καθώς, σύμφωνα πάντα με το exit poll, προσέλκυσε ποσοστό 27,8% έναντι 23,3% μεταξύ των ανδρών.
Στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ τα ποσοστά ήταν 11,8% για τους άνδρες και 12,3% για τις γυναίκες ενώ για το ΚΚΕ ήταν 7,3% για τους άνδρες και 6,7%.
Τέλος, σημαντική ήταν η διαφοροποίηση για την Ελληνική Λύση, η οποία, σύμφωνα με το exit poll, εξασφάλισε ποσοστό 5,8% στους άνδρες και 3,8% στις γυναίκες.

Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10