ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στις 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία... ψηφίζουμε - Το νέο βίντεο στο ΤikΤok

Μητσοτάκης: Στις 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία... ψηφίζουμε - Το νέο βίντεο στο ΤikΤok
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI

Ένα νέο βίντεο στο TikTok ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την τελευταία ημέρα του στο Μέγαρο Μαξίμου δίνοντας το «σύνθημα» εν όψει των προσεχών εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Η χώρα έχει νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον κ. Ιωάννη Σαρμά έγκριτο νομικό ο οποίος και θα είναι ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου από τώρα μέχρι και τις 25 Ιουνίου», λέει στην αρχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο βίντεο ο πρόεδρος της ΝΔ διακρίνεται να κάθεται στο γραφείο του λέγοντας ότι «ετοιμαζόμαστε να παραδώσουμε στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό έναν μπλε φάκελο με όλες τις εκκρεμότητες».

Στην συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης αφήνει τον φάκελο στο σαλόνι όπου έγινε η συνάντηση με τον κ. Σαρμά μεταφέροντας κάποια παρασκήνια. Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι και το σκυλάκι του Μαξίμου, ο Πίνατ θα έρθει μαζί του στην Πειραιώς όπου πλέον θα είναι η έδρα του.

Τέλος επισημαίνει ότι σε τέσσερις εβδομάδες θα έχουμε και πάλι εκλογές τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου δεν μετράνε καθόλου. «Όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή. Οπότε να θυμάστε ότι 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία πάμε και πάλι να ψηφίσουμε», ήταν τα λόγια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ