ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης στην 2η Attica Green Expo

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης στην 2η Attica Green Expo

Στη μεγαλύτερη περιβαλλοντική έκθεση της χώρας, την Attica Green Expo, που συμμετέχουν Δημόσιοι Φορείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τομείς της κυκλικής οικονομίας και του πράσινου επιχειρείν βρέθηκε ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο κ. Ιωακειμίδης έδωσε το παρόν στο περίπτερο του Δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη, που προβάλλει τις δράσεις με έντονο περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο του Δήμου.

Κατά την παρουσία του εκεί ο Γιώργος Ιωακειμίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με πολίτες, αυτοδιοικητικούς και Δημάρχους της Αττικής όπως ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου.

Αναφερόμενος στις δράσεις του Δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη, ο κ. Ιωακειμίδης δήλωσε: «Το δίκτυο διαδρομών πεζών και ποδηλατών που παρουσιάσαμε και σχεδιάζουμε ως Δήμος Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη θα αλλάξει τη φυσιογνωμία της πόλης μας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων του.

Έργα όπως το «Δίκτυο διαδρομών πεζών και ποδηλατών», αναδεικνύουν την αξία των εναλλακτικών μορφών μετακίνησης που πρέπει να αποτελέσουν πυλώνα σε ένα συνολικό σχέδιο αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος στην Αττική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ