Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την αστυνόμευση συγκάλεσε ο Ιωάννης Σαρμάς
Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα τη διατήρηση επαρκούς αστυνόμευσης, στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους, συγκάλεσε ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας Βασίλειος Σκουρής, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Λάζαρος Μαυρόπουλος.
Ο Χαράλαμπος Λαλούσης, παρουσίασε όλο το φάσμα των δράσεων της Αστυνομίας.
Ανάμεσα σε αυτές είναι οι προκλήσεις αστυνόμευσης στα μεγάλα αστικά κέντρα και τα σύνορα της επικράτειας, η συμβολή της Αστυνομίας στην υλοποίηση αποφάσεων επί πολεοδομικών παραβάσεων σε τουριστικούς προορισμούς και οι ενέργειές της για την ασφάλεια των επισκεπτών.
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας αναφέρθηκε ιδίως στην αναδιάταξη των ανθρώπινων πόρων της Αστυνομίας προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της περιφέρειας ενόψει της τουριστικής περιόδου.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην διασφάλιση από την Αστυνομία του ατομικού δικαιώματος της ελευθερίας κίνησης - το οποίο παραβιάζεται για τα άτομα με αναπηρία από τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα σε πεζοδρόμια και διαβάσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Σαρμά - Τσούνη: Εξαιρετικές οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις
Συγχαρητήρια Σαρμά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του
Μουντιάλ 2026: Η Αυστραλία νίκησε 2-0 την Τουρκία - Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο παγκόσμιο κύπελο
10:10
Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
10:05
NBA: Οι Nicks κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο από το 1973 - Νίκη επί των Spurs με 94-90
09:51
Η επόμενη μέρα στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά: Οι συσχετισμοί και οι ισορροπίες
09:41