Αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα ο Θεόδωρος Πάγκαλος - Το τραγούδι που ζήτησε να ακουστεί
Το τελευταίο αντίο από οικογένεια και φίλους είχε σχεδιάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο πρώην υπουργός αποτεφρώθηκε σύμφωνα με την επιθυμία του έχοντας ο ίδιος επιλέξει όχι μόνο τα πρόσωπα που θα έδιναν το παρών αλλά και το αποχαιρετιστήριο τραγούδι.
Ήταν το τραγούδι «Το τελευταίο βράδυ μου» όπως αποκάλυψε στον επικήδειο που εκφώνησε ο στενός του συνεργάτης Κώστας Μήτσης.
«Πριν ένα περίπου χρόνο βλέπαμε μαζί την ταινία Ευτυχία που πραγματεύονταν τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Σε κάποια στιγμή έπεσε ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, «Το Τελευταίο βράδυ μου». Όταν το άκουσε μου είπε: Αυτός ο Καζαντζίδης ήταν Ελευσίνιος, ένας μαλάκας και μισός ήταν, αλλά αυτό το τραγούδι είναι ωραίο, είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να ακούσω όταν θα με αποχαιρετάτε».
Επικήδειους εκφώνησαν ο Χρήστος Γεραρής πρώην πρόεδρος Συμβουλίου της Επικρατείας και συμμαθητής του, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, ο Χρηστος Χωμενίδης, ο γιος του Ανδρέας.
Μία από τις πιο σημαντικές θάλασσες στη Γη δεν αγγίζει ποτέ στεριά, γιατί δεν έχει ακτές
11:39
Ανελέητο σφυροκόπημα στο Λίβανο: 12 νεκροί από τα σφοδρά χτυπήματα του IDF - «Χτυπήσαμε τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν» λέει το Ισραήλ
11:34
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
11:29
Η Τουρκία ανακοίνωσε την ανάπτυξη από το ΝΑΤΟ νέου συστήματος Patriot στο Ιντσιρλίκ
11:19