Σκέρτσος: Εξακολουθεί και φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης
«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις λέξεις και κάνει το άσπρο μαύρο. Ως συνήθως», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.
Και επισημαίνει: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιο κόμμα ψηφίζεται στη Ροδόπη. Αρκεί να μην εκπροσωπεί την 'τουρκική' μειονότητα. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή κι ο ΣΥΡΙΖΑ την πάτησε. Είναι εθνικό ζήτημα οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή να μην είναι ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνόησε προειδοποιήσεις και πληροφορίες που επίσημα του μεταφέρθηκαν ΠΡΙΝ τις εκλογές και συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά. Ανακατεύοντας και δυσφημώντας από την Ντόρα Μπακογιάννη μέχρι και την ΕΥΠ που έχει κρίσιμο και διαχρονικό ρόλο στα μειονοτικά ζητήματα εδώ και δεκαετίες.
Αντί να πετάει, λοιπόν, την μπάλα στην εξέδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο υποψήφιοί του πρέπει να απαντήσουν σε ένα και μόνο ερώτημα: εκπροσωπούν και διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της «τουρκικής» μειονότητας;
Θέλουμε μια απλή, ξεκάθαρη απάντηση από τους δύο υποψήφιους», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σκέρτσος: Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι
Σκέρτσος για Τσίπρα: Ξαναζεσταμένο φαγητό το οικονομικό πρόγραμμα κόστους 83 δισ.
Νέα μελέτη DNA φωτίζει τα μυστικά της πτώσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
19:03
Στις 7/5 συνεχίζεται η δίκη για τον Μάγγο: Απορρίφθηκε ένσταση αστυνομικού που κατέθεσε ως μάρτυρας
18:54
Μία 72χρονη πίσω από το διαμέρισμα για ηλικιωμένους στους Αμπελόκηπους - Ζητούσε 650 ευρώ
18:45
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Οι προσαχθέντες του στολίσκου της Γάζας θα αποβιβαστούν στην Ελλάδα– Την ευχαριστούμε»
18:35