Μητσοτάκης: Αναγκαία μια αποφασιστική απάντηση στα άθλια δίκτυα διακινητών
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το σημερινό τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου, νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου. Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια τόσων αθώων ζωών» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ήδη, οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας είναι στη διάθεση της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.
«Είναι στιγμές αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Τώρα προέχει η σωτηρία όσο το δυνατόν περισσότερων ζωών. Το νέο περιστατικό, ωστόσο, αναδεικνύει με τρόπο δραματικό ότι το Μεταναστευτικό παραμένει πρόβλημα το οποίο απαιτεί συνεκτική ευρωπαϊκή πολιτική» τόνισε.
Τα άθλια δίκτυα των εγκληματιών που διακινούν απελπισμένους ανθρώπους να βρουν, επιτέλους, την αποφασιστική απάντηση που τους αξίζει»» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω του τραγικού ναυαγίου, η προγραμματισμένη για την Τετάτρη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Πάτρα με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναβλήθηκε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σακελλαροπούλου για ναυάγιο: Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσοι ήταν αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι
Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία των αιτήσεων
06:00
Τσουχτερά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Ποιες είναι οι νέες ποινές
05:00
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε λήγουν οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
04:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00