ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης Σκέρτσος: «Ο Τσίπρας βλέπει σε κάθε συμφορά έναν υπαίτιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Άκης Σκέρτσος: «Ο Τσίπρας βλέπει σε κάθε συμφορά έναν υπαίτιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
O εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Τη διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος προσάπτοντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι για κάθε συμφορά που συμβαίνει στον κόσμο υπαίτιος είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Έτσι, μετά την "πανδημία Μητσοτάκη", τον "πόλεμο Μητσοτάκη" και την "ακρίβεια Μητσοτάκη", σήμερα ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να μας πείσει ότι υπάρχει και "ναυάγιο Μητσοτάκη", αποδίδοντας στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της ακόμη και το τραγικό ναυτικό δυστύχημα που συνέβη πριν λίγες μέρες σε διεθνή ύδατα από ασυνείδητους εγκληματίες λαθροδιακινητές, χωρίς καμία εμπλοκή των ελληνικών Αρχών».

«Αποδεικνύει έτσι, για άλλη μια φορά, πόσο ρηχή είναι η αυτοκριτική που δήθεν έκανε μετά τις 21 Μαΐου, καθώς συνεχίζει να επαναλαμβάνει μονότονα την ίδια αντιπολιτευτική τακτική που τον οδήγησε στο 20%».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Αυτό ίσως εξηγεί και γιατί έχασε άλλη μια ευκαιρία στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη, και αντί να παρουσιάσει το δικό του πρόγραμμα -που δήθεν δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει ορθά- αναλώθηκε ξανά σε επιθέσεις προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της. Προσέθεσε, βέβαια, μέσα στην προεκλογική του αγωνία για περαιτέρω κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, άλλο ένα αριστερό «μαργαριτάρι»…Από υπέρμαχος της απλής αναλογικής μας αποκάλυψε ότι βλέπει ως κίνδυνο μια πολυκομματική Βουλή. Ανακαλύπτει δηλαδή εκ των υστέρων, και πάντα με μεγάλη καθυστέρηση, όσα θα έπρεπε να είχε σκεφτεί πριν εγκλωβίσει τη χώρα σε ένα εκλογικό σύστημα που ενισχύει την πολιτική αστάθεια και τον κομματικό κατακερματισμό».

«Για τη Νέα Δημοκρατία μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών, που δεν διακρίνονται σε μπλε, πράσινα ή κόκκινα. Δεν είναι η αντιπολίτευση. Δεν είναι ο κ. Τσίπρας. Γι’ αυτό στις 25 Ιουνίου αφήνουμε οριστικά πίσω μας εκείνους που λένε "όχι σε όλα" και "ναι στο τίποτα" και προχωράμε σταθερα, τολμηρά, μπροστά για τα αναγκαία άλματα στο κράτος, στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην ψηφιοποίηση, στην ενεργειακή αυτονομία, στη θωράκιση των συνόρων, που θα μας φέρουν πιο κοντά σε μια ακόμη πιο ισχυρή και ευρωπαϊκή Ελλάδα» καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ