ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης από την Πάτρα: Να μην αφήσουμε καμία δυνητική ψήφο να πάει χαμένη στην Κυριακή

Κ. Μητσοτάκης από την Πάτρα: Να μην αφήσουμε καμία δυνητική ψήφο να πάει χαμένη στην Κυριακή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/EUROKINISSI

«Να μην αφήσουμε καμία δυνητική ψήφο να πάει χαμένη στην Κυριακή. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας» ανέφερε από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα.

«Στην κάλπη του Μαΐου έκλεισε ένας κύκλος διχασμού και μαυρίλας και άνοιξε κύκλος ενότητας και αισιοδοξίας» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Την Κυριακή οι κάλπες θα είναι άδειες. Να τις γεμίσουμε με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης «πρώτη προτεραιότητα την επόμενη τετραετία θα είναι οι καλύτερη μισθοί. Αυτό θα το πετύχουμε μέσω επενδύσεων που θα έρθουν στη χώρα μας».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στα θέματα Υγείας:

Όπως είπε «θα προσλάβουμε 10 χιλιάδες γιατρούς και νοσοκομεία. Θα στηριχθούν τα κέντρα υγείας και θα δοθεί έμφαση στην πρωτοβάθμια υγεία. Θέλουμε δωρεάν υπηρεσίες υγείας για όλου τους ασφαλισμένους συμπολίτες μας»

Αναφερόμενος στο πρόσφατο ναυάγιο με μετανάστες στην Πύλο, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους «ρίχνουν ευθύνες στο λιμενικό, αντί να αναδεικνύουν τον ρόλο των άθλιων διακινητών».

«Εμείς ακολουθήσαμε μια αυστηρή αλλά δίκαιη πολιτική για το μεταναστευτικό» σημείωσε.

Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας, το λιμενικό θα είναι εκεί για να σώζει ανθρώπινες ζωές και θα δίνουμε αγώνα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για περισσότερη αλληλεγγύη στις χώρες υποδοχής.

«Παντοδύναμος είναι μόνο ο κυρίαρχος λαός που καθορίζει τις πλειοψηφίες στη βουλή. Να μην αφήσουμε καμία δυνητική ψήφο να πάει χαμένη στην Κυριακή. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ