Αποσύρει το ΠΑΣΟΚ την υποψηφιότητα Γλύκα λόγω νομικής εμπλοκής του στην υπόθεση Βαλυράκη
Η επιτροπή Ψηφοδελτίων του κόμματος έλαβε τη σχετική απόφαση σήμερα Δευτέρα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ «δεν είχε πρότερη γνώση της εν λόγω νομικής εμπλοκής».
Συγκεκριμένα η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει:
«Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ήρθε σε γνώση μας το ζήτημα της νομικής σχέσης του δικηγόρου Γιάννη Γλύκα στην υπόθεση του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη.
Σημειώνουμε ότι τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων δεν είχε πρότερη γνώση της εν λόγω νομικής εμπλοκής, που όπως ο κ.Γλύκας δήλωσε δημόσια, έληξε πριν έναν χρόνο και ήταν σύντομη.
Άμεσα η Επιτροπή Ψηφοδελτίων όρισε για σήμερα Δευτέρα συνεδρίαση της και αποφάσισε ότι η υποψηφιότητα του κ. Γλύκα θεωρείται μη ισχύουσα.
Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη, την οποία τιμούμε απεριόριστα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σήφης Βαλυράκης: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του
Νεπάλ: Στους 1.050 νεκρούς ο απολογισμός από την καταστροφική πλημμύρα, 3.916 άνθρωποι αγνούνται
18:30
ΟΠΕΚΑ: Έως και 600 ευρώ ενίσχυση οικογενειών σε ορεινές περιοχές - Άνοιξε η πλατφόρμα
18:20
Διορθώθηκε η ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΥ με τα τρία φύλα – Η απάντηση Γεωργιάδη στον Σαμαρά
18:11
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 19 από τους 22 κατηγορούμενους της Κρήτης
18:02