Αποσύρει το ΠΑΣΟΚ την υποψηφιότητα Γλύκα λόγω νομικής εμπλοκής του στην υπόθεση Βαλυράκη
Η επιτροπή Ψηφοδελτίων του κόμματος έλαβε τη σχετική απόφαση σήμερα Δευτέρα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ «δεν είχε πρότερη γνώση της εν λόγω νομικής εμπλοκής».
Συγκεκριμένα η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει:
«Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ήρθε σε γνώση μας το ζήτημα της νομικής σχέσης του δικηγόρου Γιάννη Γλύκα στην υπόθεση του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη.
Σημειώνουμε ότι τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων δεν είχε πρότερη γνώση της εν λόγω νομικής εμπλοκής, που όπως ο κ.Γλύκας δήλωσε δημόσια, έληξε πριν έναν χρόνο και ήταν σύντομη.
Άμεσα η Επιτροπή Ψηφοδελτίων όρισε για σήμερα Δευτέρα συνεδρίαση της και αποφάσισε ότι η υποψηφιότητα του κ. Γλύκα θεωρείται μη ισχύουσα.
Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη, την οποία τιμούμε απεριόριστα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σήφης Βαλυράκης: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του
Καμπανάκι αναλυτών: Οι τιμές ενέργειας θα χρειαστούν μήνες για να σταθεροποιηθούν παρά την εκεχειρία
16:10
«Μην προσπαθήσουν να παίξουν μαζί μας» λέει ο Βανς για τις συνομιλίες με το Ιράν
16:00
Ανησυχία για την εμφάνιση αρκούδας στο Δήμο Ωραιοκάστρου - Οδηγίες στους πολίτες
15:51
Θεσσαλονίκη: Ασφαλής πρόσβαση στους σταθμούς μετρό από την ανάπλαση της οδού Πόντου - Από τα μεγαλύτερα έργα αστικής παρέμβασης στην πόλη (pic)
15:40