ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Η ΝΔ είναι το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη»

Μητσοτάκης: «Η ΝΔ είναι το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη»
Νίκος Ραζής

Πανηγυρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, μετά τη μεγάλη εκλογική του νίκη.

«Για δεύτερη φορά όλη η Ελλάδα είναι μπλε.Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις πρσοπάθειές μας. Ο λαός μας έδωσε ισχυρή εντολή» τόνισε και πρόσθεσε ότιτα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων σημαίνουν το τέλος της τοξικότητας και την αρχή της εποχής της σταθερότητας.

«Για μένα η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Για πρώτη φορά η ΝΔ καταφέρνει σε μια τετραετία όντας κυβέρνηση να αυξήσει τα ποσοστά της και να κερδίσει φίλους.

Η ευθύνη είναι πολύ βαριά. Σήμερα θα γιορτάσουμε και αύριο θα σηκώσουμε τα μανίκια. Η Ν.Δ είναι το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.

«Να είμαστε προσγειωμένοι. Οι πολίτες έχουν πολλά προβλήματα. Θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον για σκληρή δουλειά, δεν θα ανεχθώ έπαρσή ή αλαζονική συμπεριφορά», είπε.

«Είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και εκφράζω τις προσδοκίες όσων δεν μας ψήφισαν. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών με το έργο της δεύτερης τετραετίας. Ήταν έκπληξη και για μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Από αύριο ξεκινά η σκληρή δουλειά για να πάμε την Ελλάδα μπροστά.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ