Η σέλφι της επιστροφής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαξίμου μαζί με τον Πίνατ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν ο μόνος που επέστρεψε στο Μαξίμου καθώς μαζί του έφερε και τον Πίνατ τον σκύλο μασκότ του πρωθυπουργικού γραφείου.
Μάλιστα το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με ανάρτηση στο Instagram.
«Επιστροφή στο Μαξίμου μαζί με τον Peanut. 🙂», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία:

Ο Πίνατ που στην προηγούμενη θητεία του στο Μαξίμου ήταν πάντα στη γραμμή υποδοχής όλων των επίσημων επισκεπτών του Μεγάρου Μαξίμου εντοπίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του σε καταφύγιο ζώων και αμέσως έγινε η μασκότ. Μάλιστα ήταν αρκετές οι φορές που έκανε αισθητή την παρουσία του ακόμη και σε συνεντεύξεις τύπου με το γαύγισμά του.
Προκάλεσε αίσθηση και στο TikTok καθώς εμφανίστηκε σε κάποια από τα viral ΤikTok βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της ΝΔ να τον αποκαλεί κάνοντας πλάκα «κομματόσκυλο» με αφορμή το γεγονός ότι είχε μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία στην Πειραιώς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης στο Tik Tok: Η γνωριμία με τον Πίνατ και τα μηνύματα για τα ζώα συντροφιάς
Το Μέγαρο Μαξίμου έχει πλέον τετράποδο ένοικο, τον Πίνατ
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12