ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: «Η Ελληνική Λύση δεν ανήκει στην άκρα δεξιά»

Βελόπουλος: «Η Ελληνική Λύση δεν ανήκει στην άκρα δεξιά»
Ο Κυριάκος Βελόπουλος IN TIME

«Η Ελληνική Λύση δεν ανήκει στην άκρα δεξιά» υποστήριξε σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος τη Δευτέρα (26/6).

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε πως «όσοι με περίσσιο θράσος μας χαρακτηρίζουν «ακροδεξιούς», η πρέπουσα απάντηση είναι μία:

Παρά την προσπάθεια όλων των κύκλων που μας πολεμούν λυσσαλέα και μας συκοφαντούν, δεν ανήκουμε στην «άκρα δεξιά». Δεν ανήκουμε σε σχήματα αποκλεισμού και περιθωριοποίησης».

Επιπλέον, σημείωσε πως αποτελούν «ένα καθαρό, ελληνικό κόμμα που νοιαζόμαστε για τον Έλληνα και παράγουμε πρωτογενή πολιτική για την Ελλάδα, μακριά από τις πολιτικές ταμπέλες που διχάζουν τους Έλληνες. Πέραν από τις χαρακτηρισμένες «δεξιές, σοσιαλιστικές, κεντρώες, αριστερές ή καπιταλιστικές, εμείς πάντα θα επιλέγουμε τις εθνικές πολιτικές».

Συμπλήρωσε, δε, ότι δεν τους συνδέουν «οι θέσεις με οποιοσδήποτε άλλους, οι οποίοι σφετερίζονται τα συμφέροντα της πατρίδας μας».

«Είμαστε πατριώτες, είμαστε Έλληνες και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό. Όσοι, λοιπόν, επιμείνουν να συκοφαντούν την Ελληνική Λύση με ψευδείς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, θα λογοδοτήσουν ποινικά και αστικά», καταλήγει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ