ΚΚΕ: Καμιά αναμονή, καμιά ανοχή του λαού στην κυβέρνηση της ΝΔ
Σε σχόλιο για τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγο, προέβη το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι «το σίγουρο είναι πως έχει όλα τα 'προσόντα' για να αναδειχτεί 'χειρότερη' από όλες τις προηγούμενες».
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ανακύκλωση προσώπων και υπουργών με γνωστές αντιλαϊκές «περγαμηνές» για να αναλάβουν κρίσιμους ρόλους και ειδικές αποστολές, επιβεβαιώνει την επιτάχυνση υλοποίησης της σκληρής ατζέντας σε βάρος του λαού.
Καμιά έκπληξη, επίσης, δεν προκαλεί το ότι συνεχίζεται η αξιοποίηση στελεχών της «αμαρτωλής» σοσιαλδημοκρατίας, τα οποία αποδεικνύονται χρήσιμα για κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση.
Το σίγουρο είναι πως η νέα κυβέρνηση έχει όλα τα “προσόντα” για να αναδειχτεί “χειρότερη” από όλες τις προηγούμενες.
Καμιά αναμονή, καμιά ανοχή δεν πρέπει να δείξει ο λαός μας στην κυβέρνηση της ΝΔ.
Απέναντι της υπάρχει μια μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, για να ορθωθεί τείχος προστασίας των εργατικών λαϊκών συμφερόντων μέσα και κυρίως έξω από τη Βουλή, στους καθημερινούς αγώνες του λαού μας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές 2023: Το ΚΚΕ πρώτο κόμμα στη Δανία
Ποιοι χάνουν τις έδρες σε ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση
Συνελήφθη γνωστός τράπερ μετά από καταδίωξη στα Πατήσια - Πέταξαν μαχαίρι στο δρόμο
23:16
Θεσσαλονίκη: Νεκρός o άνδρας που έπεσε από προβολέα γηπέδου στους Αμπελόκηπους
22:57
Στους 18.800 οι πυροσβέστες τη φετινή αντιπυρική περίοδο - Ενισχύονται Αττική και περιφέρεια
22:48
Ξανά από την Πέμπτη (19/3), τα δρομολόγια του Τραμ σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα»
22:39