ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα τους τη χαρίσω για την προεκλογική λάσπη»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα τους τη χαρίσω για την προεκλογική λάσπη»
ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε νέες της δηλώσεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι δεν πρόκειται «να τη χαρίσει» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τις επιθέσεις πριν τις εκλογές, τονίζοντας μάλιστα για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θεωρεί πως άσκησε αντιπολίτευση. 

Υπενθυμίζεται ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μπαίνει στη Βουλή καταλαμβάνοντας 8 έδρες, συγκεντρώνοντας ποσοστό 3,17%, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Οι 3 έδρες της «Πλεύσης Ελευθερίας» προέρχονται από την Α’ Αθηνών, τον Βόρειο Τομέα Αθηνών και τη Β’ Θεσσαλονίκης, όπου είχε βάλει υποψηφιότητα η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έδρα την οποία θα κρατήσει.

«Περάσαμε μια μεγάλη δοκιμασία, μια ανέντιμη επίθεση. Κάναμε έναν πολύ έντιμο αγώνα. Ό,τι προβλήθηκε ήταν η τηλεοπτική μου παρουσία σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο Mega, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη φράση της «εγώ κάνω για 100 βουλευτές».

«Τους βουλευτές μου θα τους βάλω να δουλέψουν για 20»

«Αναπαράγεται αυτό με μια διάθεση ειρωνείας. Εγώ τη δήλωσή μου τη χθεσινή την έκανα με ενθουσιασμό και για να αποδώσω την όρεξη που έχω για δουλειά. Τους βουλευτές μου θα τους βάλω να δουλέψουν για 20», σημείωσε.

Παράλληλα, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», τόνισε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, υποδαύλιζαν τις καταγγελίες ενώ μίλησε για «λάσπη» που πετάχτηκε ενώ τόνισε πως «δεν θα τους τη χαρίσω». «Τους πείραζε η Πλεύση Ελευθερίας».

«Επί 15 ημέρες καθημερινά πριν τις εκλογές δεχόμασταν επιθέσεις, όχι από στελέχη μας, άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με την Πλεύση, μπήκαν στα ψηφοδέλτια 20 μέρες πριν τις εκλογές και βρέθηκαν να φιλοξενούνται πρώτο τραπέζι παντού» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις καταγγελίες που έγιναν από πρώην υποψηφίους του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άσκησε αντιπολίτευση»

«Θέλουμε να χτίσουμε ένα υπόδειγμα της αντιπολίτευσης που αξίζει ο τόπος, έξω από τις καρικατούρες άλλων εποχών που συνεχίζουν να υπάρχουν. Έχω την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άσκησε αντιπολίτευση. Αντιπολίτευση σημαίνει υπεράσπιση της κοινωνίας. Να είσαι διαβασμένος και έτοιμος. Το να τα απορρίπτεις απλώς νομοσχέδια δεν είναι υπεράσπιση της κοινωνίας», πρόσθεσε η κα Κωνσταντοπούλου.

Επιπλέον, σχετικά με την Κοινοβουλευτική της Ομάδα, σημείωσε: «Παίρνω απόλυτα την ευθύνη των βουλευτών που εξελέγησαν. Δεν είναι θέμα εντός – εκτός γραμμής. Δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσουμε σε τέτοιο πλαίσιο. Δεν είναι η δική μου διάθεση να εφαρμόζω κομματικές γραμμές. Δεν αισθάνομαι ότι θα έχουμε τέτοιες διαφωνίες. Φυσικά ο βουλευτής ψηφίζει κατά συνείδηση. Αν προκύψουν αντιθέσεις θα πρέπει να επιλυθούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ