Σπύρος Πνευματικός: Παραδίδει τη βουλευτική έδρα του στη ΝΔ
Τη βουλευτική έδρα του στην Εύβοια στη Νέα Δημοκρατία παραδίδει ο Σπύρος Πνευματικός.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πνευματικός με ανάρτησή του ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν, ωστόσο τόνισε ότι θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα «μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή».
Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις του γιατρού και μέχρι πρότινος υποψηφίου με το ψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας, Σπύρου Πνευματικού, που έκανε προεκλογικά, για τους ογκολογικούς ασθενείς τελικού σταδίου, είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.
Ο κ. Πνευματικός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «για ένα καρκινοπαθή τελικού σταδίου πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται».
Ως εκ τούτου, ετέθη εκτός των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ωστόσο, καθώς είχαν ήδη εγκριθεί οι υποψηφιότητες από τον Άρειο Πάγο πρακτικά δεν μπορούσε ο κ. Πνευματικός να διαγραφεί από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Ο Πνευματικός θα κληθεί για εξηγήσεις
Τηλεφώνημα Μητσοτάκη στην Ρεγγίνα Μακέδου: Τι της είπε για τις δηλώσεις Πνευματικού
Τραμπ για Γροιλανδία: «Η άμυνά της βασίζεται σε δύο έλκηθρα με σκύλους, θα την καταλάβουμε»
10:07
Αυστραλία: Nα επανεξεταστεί η απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 16 ετών ζητά η Meta
10:07
Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνουν κλειστά λόγω ψύχους
10:07
Στην κατάψυξη η χώρα: «Βουτιά» στους -15 βαθμούς έκανε ο υδράργυρος - Οι 8 περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες
10:01