Εκλογές 2023: Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης κρατά ο Μητσοτάκης - Εκτός Βουλής ο Βενιέρης
Ανανεώθηκε:
Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης επέλεξε να κρατήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτοντας εκτός Βουλής τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Βενιέρη, αδελφό του Κυριάκου Βελόπουλου.
«Με την επιλογή του ΠΘ να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται ένας κύκλος εμπειριών για μένα, 13.200 άνθρωποι με τιμήσατε και σας είμαι ευγνώμων» επισήμανε σε ανάρτησή του στο facebook ο Δημήτρης Βενιέρης και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την πρότασή του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
«Ευχαριστώ τον ΠΘ για τη τιμητική πρότασή του. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε στο γραφείο, για να μου δηλώσετε τη συμπάθεια και στήριξη σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Το σύνθημα μου -στις 21 Μαΐου δεν αρχίζουμε, συνεχίζουμε” περιέκλειε όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όσα θεωρούμε σωστά και θα είμαστε απέναντι σε όσα πρέπει» ήταν το μήνυμά του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ορκίζεται αύριο Δευτέρα η νέα Βουλή: Το χρονοδιάγραμμα έως την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης
Εκλογές 2023: Την Α΄Θεσσαλονίκης επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης - Εκτός βουλής ο Χάρης Καστανίδης
Μπαχρέιν: Η Μανάμα αφαιρεί την υπηκοότητα 69 ατόμων για στήριξη στις επιθέσεις Ιράν
21:34
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιμελητές - Τα στάδια της αίτησης
21:24
«Ο Τζίμι Κίμελ έπρεπε να απολυθεί αμέσως»: Οργή Τραμπ μετά το σχόλιο του παρουσιαστή για τη Μελάνια
21:21
Ποινική δίωξη για απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ ασκήθηκε στον δράστη της επίθεσης στο Hilton
21:16