Παπαδόπουλος: Κλειστές οι πόρτες του ΠΑΣΟΚ σε πρόσωπα που είχαν «καρέκλα» στο ΣΥΡΙΖΑ
Ανανεώθηκε:
«Σε πρόσωπα που πήγαν για την «καρέκλα» στο ΣΥΡΙΖΑ, οι πόρτες του ΠΑΣΟΚ θα είναι κλειστές» σημείωσε χαρακτηριστικά το μέλος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο επιστροφής των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που είχαν προσχωρήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ, επεσήμανε πως «είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως απίθανο, χωρίς την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, να συνυπάρξουν οι λεγόμενοι «πασοκογενείς» με τα στελέχη που έχουν αριστερές καταβολές».
Ερωτώμενος στη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδόπουλος εκτιμά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει μια στροφή προς τον αριστερισμό, προς τα Αριστερά σε πρώτη φάση για να θωρακίσει τα σύνορά του» και υπ' αυτή την έννοια τα ενδεχόμενα σύγκλισης των δύο κομμάτων φαίνεται να μειώνονται.
Αναφερόμενος συνολικότερα στις εξελίξεις που σημειώνονται στο κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ αναμένει «τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ».
Διευκρίνησε δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μεγάλο κόμμα ως προϊόν της κρίσης. Απ' τη στιγμή που η κρίση τελείωσε και έχει τελειώσει εδώ και κάμποσο καιρό αντιμετωπίζει αυτή τη μεγάλη δυσκολία. (...) Το πολύ μεγάλο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αναζήτηση ταυτότητας. Θα μπει σε πολύ μεγάλη φάση περιδίνησης απ' την οποία πάρα πολύ δύσκολα θα βγει».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Οι διαφωνίες και οι αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας για την εκλογή νέου προέδρου
Τροχαίο δυστύχημα στον Πέραμα: Νεκρός 26χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μηχανών - Τραυματίστηκε 29χρονος
07:45
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένας πόλεμος… τελεσιγραφότατος
07:45
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
07:40
Ελ. Βενιζέλος: Στην…παράταση και με δύο «μνηστήρες» θα κριθεί το έργο των 1,2 δισ. για νέο τέρμιναλ
07:33