Νατσιός στη Βουλή: Ωρολογιακή βόμβα το δημογραφικό
Για εξαπάτηση ψηφοφόρων κατηγόρησε την κυβέρνηση στη Βουλή, ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, λέγοντας ότι προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί.
Ο πρόεδρος της Νίκης υποστήριξε μάλιστα όταν έρθει προς ψήφιση ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών το κόμμα του θα καταψηφίσει.
Επίσης, διερωτήθηκε ποιο είναι το αντικείμενο του νέου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στις αμβλώσεις με τις οποίες διαφωνεί είπε ότι κατά τον ίδιο πρέπει να προστατεύσει το αγέννητο παιδί.
«Είναι ιερό χρέος να θίγουμε ασταμάτητα το ζήτημα της υπογεννητικότητας, είναι ωρολογιακή βόμβα το δημογραφικό», είπε και ζήτησε φοροαπαλλαγές για τις οικογένειες που αυξάνονται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βελόπουλος κατά Μητσοτάκη: «Φέρατε... copy paste τις προγραμματικές του 2019»
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης για Πόθεν Έσχες: Ο λογιστής μου δεν συμπεριέλαβε καταθέσεις στο εξωτερικό
16:01
ΚΟΣΜΟΣ
Υπουργός Άμυνας Γερμανίας: «Πιθανό τέχνασμα» του Πούτιν οι δηλώσεις περί διαπραγματεύσεων
15:56
ΕΛΛΑΔΑ
«Ο σύζυγός μου είναι μαχητής»: Η συγκινητική ανάρτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου για τον Γιώργο Μυλωνάκη (pic)
15:55
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Αρνητική η κυβέρνηση σε ενδεχόμενη διαμεσολάβηση του Σρέντερ για την Ουκρανία
15:48
ΕΛΛΑΔΑ