Ο Όμηρος Τσάπαλος εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών
Τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αναλαμβάνει ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, Όμηρος Τσάπαλος.
Ο Όμηρος Τσάπαλος είναι αριστούχος απόφοιτος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο London School of Economics (LSE) στο γνωστικό αντικείμενο της Πολιτικής Επικοινωνίας και Στρατηγικής.
Έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε εταιρίες επικοινωνίας στον ιδιωτικό τομέα καθώς και στα Γραφεία Τύπου των Υπουργείων Άμυνας, Εξωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Τα τελευταία 2,5 χρόνια κατείχε την θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Δήμος Αθηναίων: Συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ «50 Cities at 50° C»
12:11
ΚΟΣΜΟΣ
WSJ: Ο Τραμπ θα εξέταζε επανέναρξη των επιθέσεων στο Ιράν αν σκοτώνονταν Αμερικανοί στρατιωτικοί
11:59
CULTURE
«Παραλίγο να πεθάνει το 2003» - Οι νέες αποκαλύψεις του σωματοφύλακά του Μάικλ Τζάκσον
11:58
CULTURE
Πέθανε η Μαρζάν Σατραπί, η δημιουργός του «Persepolis» που έδωσε φωνή στην εξορία και την ελευθερία
11:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ