Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Ανανεώθηκε:
Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αναμένεται να επισκεφτεί σήμερα το απόγευμα στις 17:30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα υπουργεία.
Μάλιστα η παρούσα επίσκεψη έρχεται στον απόηχο της ανακοίνωσης του αρμόδιου υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη χθες, ο οποίος δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις οι οποίες έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν δύνανται να λειτουργήσουν όπως πριν θα μπαίνουν σε αναστολή έως και 3 μήνες.
Οι δε εργαζόμενοι, θα λαμβάνουν σε αυτό το διάστημα, 534 ευρώ το μήνα ως έκτακτο επίδομα από το κράτος.
Τις προηγούμενες ημέρες ο πρωθυπουργός έχει επισκεφτεί το υπουργείο Ανάπτυξης, το υπουργείο Περιβάλλοντος, το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Υποδομών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
SPONSORED
Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για τον Μάικλ Χάτσενς, τον καρκίνο και το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix
21:56
Γερμανία: Το «κορίτσι του Μάιν» δικαιώθηκε 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του - Συνελήφθη ο πατέρας της
21:45
Ο Μασκ έχασε την μάχη από τον Άλτμαν στη νομική διαμάχη για την OpenAI
21:35
«Καμπανάκι» από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή
21:24