Πτώση Canadair: Συγκλονισμένη η Βουλή από το συμβάν
Συγκλόνισε τη Βουλή η είδηση της πτώσης του Canadair στην Κάρυστο την ώρα που επιχειρούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Την ελπίδα οι δύο χειριστές του να είναι σώοι εξέφρασαν βουλευτές, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνιος ανέφερε ότι είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας, το οποίο -όπως είπε- είναι πολύ μεγάλο και το οποίο κάποιες φορές πληρώνεται και με τη ζωή των πιλότων.
«Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας. Το είδα το βίντεο και είναι απίστευτο. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται», είπε.
Ενημέρωση για το τραγικό συμβάν ζήτησαν οι Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και Δημήτρης Μάντζος από το ΠΑΣΟΚ, ενώ στην πτώση του Canadair αναφέρθηκε νωρίτερα ο Θανάσης Παφίλης απο το ΚΚΕ ο οποίος απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα, είπε: «Θα λέτε πόσο λυπάστε, συλλυπητήρια συγγενείς και ότι θα δώσετε αποζημιώσεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πτώση Καναντέρ στην Κάρυστο - Πώς έγινε η συντριβή
Βίντεο από την πτώση του Καναντέρ στην Κάρυστο
Ποια τα «κλειδιά» των 120 δόσεων με ελάχιστη 30 ευρώ: Ποιοι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
03:00
Οφειλέτες και servicers: Ποιες οι νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
02:00
Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες - Νέοι κανόνες στις προσλήψεις από 1η Νοεμβρίου
01:00
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Mέχρι τις 12 Οκτωβρίου πρέπει να υποβάλλουν την δήλωση οι επιχειρήσεις
00:30