ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Μυτιλήνη: Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συνεργάτες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Μητσοτάκης από Μυτιλήνη: Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συνεργάτες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού

«Σκοπός μου δεν είναι να αποκομίσω κομματικά οφέλη από αυτή την εκλογική αναμέτρηση, των αυτοδιοικητικών εκλογών» ανέφερε από την Μυτιλήνη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη θέση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

«Πήραμε υψηλότερο ποσοστό απ ότι το 2019, έχουμε νωπή ισχυρή εντολή και δεν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση της εντολής αυτής» είπε ο κ.Μητσοτάκης.

«Θέλουμε περιφερειάρχες που να μπορούμε να συνεργαστούμε αποτελεσματικά» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως «αυτό που χρειαζόμαστε είναι συνεργάτες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», πρόσθεσε.

«Οι τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν καλύτερα ποιος είναι καλύτερος να τους εκπροσωπήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η επιλογή μας είναι περιφερειάρχες που μπορούν να υπηρετήσουν το δικό μας αναπτυξιακό όραμα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας πως «με αυτή την προσέγγιση θα κινηθούμε στις περιφερειακές εκλογές».

«Έχουμε κλειδώσει τις επιλογές μας και θέλουμε να δικαιωθούν στις κάλπες από τους πολίτες» σημείωσε.

Αναφερόμενος στον Αλκιβιάδη Στεφανή έκανε λόγο για «σωστή επιλογή για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου».

«Μπορεί να συνεργαστεί άνετα με την κεντρική κυβέρνηση, αλλά έχει γνώση και των αναγκών της τοπικής κοινωνίας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Έμμεση αναφορά

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε και έμμεση αναφορά στον Γιώργο Πατούλη, αναφερόμενοςστους εν ενεργεία περιφερειάρχες που δεν θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία «Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες τους οποίους το κόμμα επέλεξε να μην στηρίξει και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτή την κομματική επιλογή - δύσκολη ενδεχομένως για αυτούς - αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το τονίσω» είπε ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του ο κ. Στεφανής ανέφερε: «Προσέρχομαι με σκοπό να δώσω δυναμική και προοπτική για το αύριο του τόπου».

«Ζητώ από όλους να προχωρήσουμε μαζί για την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου και την καλύτερη ζωή των κατοίκων του. Ξεκινάμε μια ωραία μάχη και ξεκινάμε δυναμικά» κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ