"Ομοβροντία πυρών" στη Βουλή μετά το βέτο της Cosco
"Ομοβροντία πυρών" εξακολουθεί να δέχεται η κυβέρνηση παρά τις αλλαγές στις οποίες υποχρεώθηκε να προχωρήσει ο Θοδωρής Δρίτσας μετά το βέτο που έθεσε η Cosco για να προχωρήσει η συμφωνία με τον ΟΛΠ.
«Πως θα συναντήσει ο πρωθυπουργός τους Κινέζους επενδυτές; Να πει ελάτε σε χώρα που δεν τηρεί την υπογραφή της; Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη;», αναρωτήθηκε από τη ΝΔ η Όλγα Κεφαλογιάννη, κάνοντας λόγο για τερατώδη
ασυνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων.
«Γιατί αποδέχεστε αυτόν τον πολιτικό αυτοεξευτελισμό;», ήταν το ερώτημα που έθεσε προς τα κυβερνητικά έδρανα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του
βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι «αν δεν ήμασταν κυβέρνηση, θα διαδηλώσαμε για τον ΟΛΠ».
«Είστε super market που είναι και με το μνημόνιο και με το αντιμνημόνιο και τα κάνει όλα για να παραμείνει στην εξουσία», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζετε όταν σας κράζουν ότι σας θαυμάζουν».
Ιδιαίτερα επικριτική ήταν από το ΚΚΕ η Διαμάντω Μανωλάκου λέγοντας ότι «η μπότα του κεφαλαίου τσακίζει τα πάντα κι εσείς τη γυαλίζετε για να μην φαίνεται ότι την υπηρετείτε». Για φιάσκο που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί έκανε λόγο ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι.
SPONSORED
Ιρανός αξιωματούχος στο CNNi: Αποδέσμευση 24 δισ. δολαρίων για να προχωρήσει η συμφωνία με τις ΗΠΑ
20:04
Συνάντηση Μακρόν, Στάρμερ, Μερτς, Ζελένσκι την Κυριακή στο Λονδίνο για την Ουκρανία
19:55
Γαλλία: Η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 11χρονη Λιανά που είχε εξαφανιστεί
19:45
Τελείωσε η περιπέτεια των αστροναυτών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ακυρώθηκε η εντολή εκκένωσης
19:40