Μαξίμου: Συλλητήρια Πλένκοβιτς στον Μητσοτάκη για τη δολοφονία Κατσουρή- Τι είπαν στη συνάντηση
Ανανεώθηκε:
Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη όσο αφορά την κράτηση των κροατών φιλάθλων εξέφρασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς.
Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 21/8 στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου αντάλλαξαν απόψεις για τις διμερείς σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις με επίκεντρο τα Δυτικά Βαλκάνια. Συζητήθηκαν ακόμη θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.
Ο Πρωθυπουργός της Κροατίας εξέφρασε στον Πρωθυπουργό τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του φιλάθλου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια και την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Σχετικά με το ζήτημα της προσωρινής κράτησης Κροατών, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία για σχετική ενημέρωση.
Γεωργιάδης: Οι φάκελοι που ήρθαν στη Βουλή είναι ανοησίες - Δεν μπορεί βουλευτές να διασύρονται
13:47
Liveblog: Το Ιράν ζητά τέλη στα Στενά του Ορμούζ για «διαρκή ειρήνη» με τις ΗΠΑ - «Όχι σε προσωρινή κατάπαυση του πυρός»
13:46
Νεκρή γυναίκα στα Μετέωρα: Έπεσε από βράχο - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
13:45
Κωνσταντινούπολη: Νεκρός ο ένας από τους τρεις δράστες της επίθεσης στο προξενείο του Ισραήλ - Οι δύο φέρονται να έχουν σχέσεις με ISIS
13:38