ΥΠΕΞ: Το «ευχαριστώ» στις χώρες που έστειλαν βοήθεια για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
Ανανεώθηκε:
Ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για την αρωγή των συμμάχων στις πυρκαγιές που ξέσπασαν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα.
«Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους εταίρους και φίλους μας, καθώς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την παροχή βοήθειας στην Ελλάδα για την καταπολέμηση των πυρκαγιών», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.
«Σας ευχαριστούμε Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Γερμανία, Ρουμανία, Σουηδία», πρόσθεσε.
Επιπλέον, ευχαρίστησε τους πυροσβέστες της Γαλλίας που «επιχειρούν ήδη ως μέρος του σχεδίου προετοιμασίας για τις πυρκαγιές από την Ευρωπαϊκή Ένωση», αλλά και τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Σλοβακία για «την προμήθεια στήριξης στην Ελλάδα προκειμένου να καταπολεμήσει τις πυρκαγιές».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα: Βελτιωμένη εικόνα στην Πάρνηθα - Νύχτα θρίλερ στον Έβρο
Μητσοτάκης για τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»
12:36
Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες στο λόφο του Φιλοπάππου και εξαφανίστηκε - Τραυματίστηκαν ελαφρά
12:28
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09
«Νόμιζα ότι είχε πέσει δίσκος στο πάτωμα»: Η πρώτη αντίδραση Τραμπ στο άκουσμα των πυροβολισμών - Τι του είπε η Μελάνια
12:06