Τετ α τετ Γεραπετρίτη - Φιντάν στην Άγκυρα, στις 5 Σεπτεμβρίου
Επίσκεψη εργασίας στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει, στις 5 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, όπου εκεί θα έχει συνομιλίες με τον υπουργό Εξωτερικών της τουρκικής Δημοκρατίας, Χακάν Φιντάν.
Οι δύο υπουργοί θα συζητήσουν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων, καθώς και για περιφερειακές εξελίξεις.
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 5 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα πραγματοποιήσει, στις 5 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη εργασίας στην Τουρκία, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας, Xακάν Φιντάν. Οι δύο Υπουργοί θα συζητήσουν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων, καθώς και για περιφερειακές εξελίξεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Toύρκος ΥΠΕΞ: Θέλουμε να διατηρήσουμε θετικό κλίμα με την Ελλάδα
ΕΛΤΑ: Ανανέωση του στόλου με 250 ηλεκτρικά δίκυκλα ελληνικής παραγωγής
14:02
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: F-22 Raptor και Stratotanker έστειλε ο Τραμπ στο Ισραήλ: «Αν σπείρεις τον άνεμο, θα θερίσεις θύελλες» προειδοποιεί το Ιράν
13:57
Τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν
13:51
Χαλκίδα: Διασωληνωμένος 14χρονος μετά από τροχαίο - Πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών
13:49