ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αεροπορική βάση Ελευσίνας ο Νίκος Χαρδαλιάς για την ετοιμότητα των ιπτάμενων μέσων

Στην αεροπορική βάση Ελευσίνας ο Νίκος Χαρδαλιάς για την ετοιμότητα των ιπτάμενων μέσων
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς ΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών (ΜΤΜ) και την Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών, στην αεροπορική βάση Ελευσίνας, επισκέφθηκε χθες o υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τους διοικητές τους αντισμήναρχο Ηλία Βελούδο και αντισμήναρχο Αντώνιο Βουρβούλη αντίστοιχα για το πτητικό έργο και για τη συντήρηση, διαθεσιμότητα και επιχειρησιακή ετοιμότητα των ιπτάμενων μέσων.

Μιλώντας σε ιπτάμενους, μηχανικούς και στελέχη της 355 ΜΤΜ και σε κλιμάκιο στελεχών της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων & Αεροπυρόσβεσης,ο κ. Χαρδαλιάς μετέφερε «τη βαθιά ευγνωμοσύνη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, για τη γενναιότητα, την αυταπάρνηση και το απαράμιλλο θάρρος κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους στη διεξαγωγή πολυάριθμων επιχειρήσεων αεροπυρόσβεσης με τα αεροσκάφη Canadair CL-215 και CL-415 στα μέτωπα των πυρκαγιών, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες, επικίνδυνες και πολλές φορές απρόσμενες συνθήκες».

Επίσης ο κ. Χαρδαλιάς συνεχάρη τους μηχανικούς και το προσωπικό υποστήριξης εδάφους για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό τους στη συντήρηση και διατήρηση σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας των αεροπορικών μέσων και των συστημάτων τους, αλλά και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τους στην επιτυχή διεξαγωγή των αεροπορικών επιχειρήσεων αεροπυρόσβεσης.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και υποδέχθηκαν ο διοικητής της διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης υποπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο διοικητής της 112 Πτέρυγας Μάχης ταξίαρχος Βασίλειος Τόσιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ